Waarom werken bij de Postcode Loterij echt winnen is

Door: Alexandre Gimbrere
03/10/2022
“ Bij het zoeken naar een nieuwe baan, waarbij je impact kunt maken voor mens en milieu, voorop loopt met innovatie en kunt bijdragen aan duurzame oplossingen denk je misschien niet direct aan de Postcode Loterij. Toch is niets minder waar. ”

De Postcode Loterij is opgericht om fondsen te werven voor goede doelen en zichtbaarheid te geven aan hun werk. Inmiddels zijn ze met afstand de grootste particuliere fondsenwerver van Nederland en steunen ze maar liefst 148 goede doelen op het gebied van mens en milieu. Mogelijk gemaakt door de ruim 3 miljoen deelnemers. In 2021 leverde dit € 331.852.079 op voor het goede doel. Een onwerkelijk bedrag toch? 

Bij het zoeken naar een nieuwe baan, waarbij je impact kunt maken voor mens en milieu, voorop loopt met innovatie en kunt bijdragen aan duurzame oplossingen denk je misschien niet direct aan de Postcode Loterij. Toch is niets minder waar. 

Duurzaamste verbouwde kantoor van Nederland

Wist je dat de Postcode Loterij in 2018 op de Zuidas in Amsterdam het duurzaamste kantoor van Nederland liet bouwen? Ruim 500 collega’s werken daar iedere dag aan het ontwikkelen en realiseren van campagnes, het uitdragen van de missie van de Postcode Loterij en de aangesloten goede doelen en het afhandelen van de gewonnen prijzen. 

Marketing, IT en AI data science

Om iedere jaar opnieuw weer de ambitieuze doelstellingen te halen wordt er gewerkt met de nieuwste systemen en technieken op het gebied van (online) marketing, IT en AI data science. In multidisciplinaire teams werken ze samen om het digitale landschap steeds verder te ontwikkelen. Het doel: altijd zoeken naar innovatieve mogelijkheden en nieuwe technieken om de IT beter, sneller en efficiënter te maken. 

Bij alles wat er wordt gebouwd en ontwikkelt staat continuïteit, betrouwbaarheid en veiligheid voorop: we hanteren een foutmarge van 0 bij processen voor selecties, verkoop van loten, incasso’s, trekkingen en uitbetalen van prijzen.

Iets voor jou?

De Postcode Loterij blijft groeien. Op het gebied van deelnemers en omzet, maar ook zeker in het aantal werknemers. Het afgelopen jaar hebben we al meerdere kandidaten mogen plaatsen op de IT- en Marketing afdelingen. Mooi om te zien dat we organisaties op verschillende plekken in de organisatie kunnen helpen met hun groeidoelstellingen. 

Lijkt het jou tof om daar onderdeel van te mogen zijn? En met jouw marketing inzicht of technische skills een bijdrage te leveren aan een duurzame toekomst? Voor de verschillende team van de Postcode Loterij zijn we op zoek naar talenten die zich willen inzetten voor een betere wereld. Benieuwd welke functies er open staan? Stuur ons een bericht! Dan kunnen we samen met jou sparren over de mogelijkheden.

Voordelige extra’s

Hadden we al gezegd dat naast het toffe werk wat je doet, de secundaire arbeidsvoorwaarden ook nog eens erg aantrekkelijk zijn? Naast een bovengemiddeld goed salaris en een uitstekende pensioenregeling, biedt de Postcode Loterij vele unieke extra’s. Zo stimuleren ze collega’s met het openbaar vervoer te reizen met een OV-vrijkaart. Ook wordt vrijwilligerswerk doen (onder werktijd) aangemoedigd en je kunt jezelf via de Lottery Academy blijven ontwikkelen. Hebben we het nog niets eens gehad over de vele borrels, excursies en events die iedere maand worden georganiseerd. 

Het motto van de Postcode Loterij: “Samen maken we de wereld een beetje mooier én leuker. En daar zijn we trots op.”

Ben je ook klaar om je bedrijf te laten groeien? Of ben je toe aan een nieuwe stap in je carrière? Stuur ons vrijblijvend een bericht. We vertellen je graag hoe we jou kunnen helpen!