De beste kandidaat
door vakmanschap op maat

Wij zijn Digiteq

Digiteq is dé recruitment boutique die jou helpt bij het vinden van de beste mensen in Digital & Tech. Start-up, MKB of multinational? Wij begrijpen wat nodig is om de beste mensen aan boord te krijgen en zoeken voor jou talenten die ook echt passen bij de cultuur van jouw organisatie.

Met ons team, bestaande uit 8 professionals, helpen wij bij het bouwen van Digital & Tech teams, het invullen van urgente vacatures en key posities tot C-level. 

Passie voor het vak

Het is onze missie om gedurende het hele recruitmentproces zoveel mogelijk waarde toe te voegen en werk uit handen te nemen. Het ”ontzorgen” van onze klanten staat bij ons centraal. We denken mee, zijn betrokken, nemen de tijd voor je en doen er alles aan om de organisatie zo goed mogelijk te leren kennen. We werken vanuit een persoonlijke benadering en geloven niet in een one-size-fits-all oplossing. Ieder bedrijf, ieder traject en iedere kandidaat is bij ons uniek. We zijn pas tevreden als we zeker weten dat de wensen en behoefte van de organisatie en van de kandidaat 100% op elkaar aansluiten. Dan is het pas een match! 

De 5 voordelen van werken met Digiteq

Onze diensten bieden we aan in verschillende vormen, ”No Cure No Pay”, Full-Service partnership of een Recruitment-As-A-Service. Het is voor ons belangrijk om elke klant de service te bieden die nodig is voor het optimale resultaat. Informeer naar de mogelijkheden!

1

Snelle en persoonlijke service

Ga binnen 2 weken in gesprek met de beste specialisten

2

Focus op kwaliteit en géén hit-and-run

85% van onze kandidaten wordt uitgenodigd voor een gesprek

3

Pool van meer dan 75.000 professionals

Keuze uit de meest getalenteerde professionals

4

Bewezen effectief

Meer dan 10 jaar recruitment ervaring in Digital & Tech

5

Professioneel en representatief

We zijn trots om het verlengstuk van jouw organisatie in de markt te zijn

In 5 stappen de perfecte kandidaat

We zijn pas tevreden als we zeker weten dat de wensen en behoefte van de organisatie en van de kandidaat 100% op elkaar aansluiten. Dan is het pas een match! We zijn ons ervan bewust dat het soms beter is om een ‘NEE’ te verkopen.

1

Kennismaking

De start: een grondig intakegesprek. We luisteren naar jouw wensen en maken samen een recruitment plan op maat.

2

Aan de slag

Na het opstellen en uitzetten van de vacature gaan we aan de slag. We zetten ons netwerk in en screenen en kwalificeren de kandidaten op inhoudelijk, sociaal en financieel vlak.

3

Kandidaat selectie

Binnen enkele weken maak jij kennis met de beste kandidaten uit ons netwerk. We bereiden jou en kandidaten goed voor, zodat alle verwachtingen voor beide partijen duidelijk zijn en het proces vlot kan verlopen.

4

De gesprekken

Gedurende het sollicitatieproces blijven we nauw betrokken, zodat we kunnen bijspringen waar nodig. We evalueren de gesprekken met jou en de kandidaat en plannen het vervolg.

5

Match

Is het een match? We zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld wordt, referenties, een juiste aanbieding en de nodige documenten. Na het proces doen we een evaluatie en blijven we als partner betrokken.