Alphatron Medical brengt flow in de zorg

Door: Alexandre Gimbrere
25 augustus 2022
“ Alphatron Medical verbindt processen en neemt obstakels weg, zodat zorgmedewerkers soepel en prettig kunnen werken in het complexe zorgproces. Deze flow in de zorg creëren ze bij ziekenhuizen, zorginstellingen en apotheken. ”

Alphatron Medical brengt flow in de zorg

Alphatron Medical verbindt processen en neemt obstakels weg, zodat zorgmedewerkers soepel en prettig kunnen werken in het complexe zorgproces. Deze flow in de zorg creëren ze bij ziekenhuizen, zorginstellingen en apotheken. 

Zorg naar een hoger niveau

Steeds slimmere en betere medische (informatie) technologie is een enorme steun voor zorgprofessionals in hun dagelijks werk. Dankzij innovatieve technologische oplossingen kan de zorgverlening naar een hoger niveau worden getild. De voordelen hiervan zijn evident: er is meer tijd en aandacht voor diagnostiek en behandeling. De kwaliteit van het zorgproces wordt verhoogd en de patiënten worden beter geholpen. Een win-win situatie dus! 

Precies de reden waarom Alphatron voortdurend investeert in het ontwikkelen en aanbieden van ‘medische workware’. Technologische oplossingen waardoor zorgprofessionals soepel en prettig kunnen werken in het complexe zorgproces. 

Integratie van hard- en software

De specialisten van Alphatron ontwikkelen samen met de opdrachtgever, complete oplossingen door slimme toepassing en integratie van hard- en software: Van medische werkplekken en het mobiele zorgstation AMiS tot aan routine cardiodiagnostiek, PACS, VNA en Healthcare Content Managementsystemen van JiveX.

Ze groeien snel en zijn van plan in de toekomst nog grotere stappen te maken. Alphatron heeft Digiteq in de hand genomen om hun software afdeling uit te breiden en te versterken, een opdracht die we natuurlijk graag aannemen. Hoe mooi is het om indirect te kunnen bijdragen aan het versterken van het zorgstelsel en daarmee maatschappelijk impact te kunnen maken? Vinden wij heel tof! 

Voor het team van Alphatron zijn we nog op zoek naar:

– Tech lead

– Developers

– Implementation consultant

 

Alphatron Medical is een goed voorbeeld van een van de innovatieve bedrijven waar we graag mee samenwerken. 

Ben je ook klaar om je bedrijf te laten groeien? Of is een van de openstaande functies wellicht iets voor jou? Stuur ons vrijblijvend een bericht. We vertellen je graag hoe we jou kunnen helpen!